Tuesday, December 13, 2011

kegembiraan yang terlampau...=)

kalau hari tu 6/12/12..
aku punye result keluar...
alhamdulillah satu PRAKTIKUM dapat cemerlang...
dan kami berjaya mengekalkan prestasi dan ranking kelas..
nak tau subjek ape??
kimia,,,ranking pertama...because overall stu praktikumdapat A-B je..
*bangga Mr Wong,kiteorg berjaya kekalkan ranking dia...=)..syg sir lah..
fizik,, ranking ke 15 daripada 57 praktikum yang ambil subjek fizik..naik dari 30+(UPS haritu.)
*bersyukur Cik Nik Mahani..kteorng x menghampakan dia...
mate,,ranking kuliah S1C dapat tempat ke 5 daripada 15 kuliah..naik dari no 14(UPS haritu..)
*yeah..dpat dak nota tuk sem 2 ni.
.En Nasuruddin seronok biarkan kelas kiteorg buat rombongan tnye dia sem lepas..
so.... lepas ni...sem baru... azam baru....
 KAMI SATU PRAKTIKUM NAK DAPAT SEMUA 4FLAT..
SUPAYA DAPAT BANGGAKAN MAK AYAH
 DENGAN CIKGU2 YANG MMG BEST...=)
tau ranking ni buat aku suke pade statistik hahaha..
pun boleh...*treatmark cik miera




ok tu hari selase...
ni pula CUTI sabtu dan ahad....
aku X BALIK..
*seronok cik amira aku x balik
.sebab nak buat projek b.i.....
jumaat malam lepak bilik member(syahida) sambil borak-borak...
sabtu 
sambut bufday Mr Adiduddin..
.kat Kfc pilah,,(gerak stu praktikum ke sana)*sape yg ade time tu lah..
malam tu...
acara baling telur kepada Mr Adiduddin...aku jadi pelakon tuk tarik Mr Adiduddin ke tempat kejadian..dibantu oleh..
=)* dapat bayangkan mcm mne kan???
 kami gurlz S1CP8(praktikum) aku lah ni...
tido kat bilik syahida ramai2..
mkan2 sambil tengok movie...*purple love
.sebelum tu kiteorg study dulu lah...
               sume tido kul 3 pagi ke atas....*seriusly seronok...
ahad..
.kembali ke bilik masing-masing dan mule kan kerje menyiapkan kerje rumah...


petang tadi...
kami gulz praktikum buat riadah sama-sama..*x semua lah
(yani + riadah=???? pelik nye??)*ni bagi reader yg kenal fahm lah mksudnye hehe
kami main skuasy dengan badminton petang tadi...
even tepat pada masa kami sampai kat dewan...
hujan turun....
dengan selebat-lebatnye....
tapi tu x mematah kan semangat nak main petang...
Cik Syahida kite yang tadi tu kaki dia sakit kat lutut lebih nak main dari dok rehat je...
x padan betul....
alih-alih aku yang risau..=)
takut jadi apa-apa lah......
dekat kul 7 baru balik bilik...
time tu hujan lagi....
dan aku,hannah dengan era...
kami........................
..........................
........................
.......................
....................
main hujan....hahaha....
time tu jalan nak g asrama 'de kayangan ' kami x ade orang...haha...
seronok....

so.....








as a conclusion....
hidup kat matrik ni....
keseronokan nye kite boleh cipta supaya kite tak rasa stress...
mcm ape yang kami lakukan...
banyak nye itu merupakan pengalaman pertama dalam diri ahli kami sendiri...
so....
senyum sokmo... ok????
#so ade experiment pasal bacteria....x sabarnye...

Tuesday, December 6, 2011

terima kasih ALLAH...

alhamdulillah terima kasih ALLAH atas result yang memang aku x sangka ni...terima kasih yang teramat...
atas doa2 yang dah iringi aku dalam menghadapi hidup aku kat sini...
terima kasih buat mak dan ayah dengan keluarga sekali..
terima kasih..buat sume kawan-kawan yang iringi perjalanan hidup aku ni..
terima kasih.....




p/s: aku dapat ilmu baik hari ini...
      kegembiraan kita boleh terukir bila semua rakan2 seperjuangan berjaya atas bidang masing-masing...
      

Monday, December 5, 2011

sangat best=)

video

*ni satu video dari aku tuk tontonan umum...
tapi aku interframe sikit je lah cz prepare tuk next slot...



semalam..

.aku dengan geng-geng kelas aku buat aktviti...

nk tau pe???

kiteorang main game explorace...
kena kan 4 org bufday yang nak kiteorg sambut...
hehe...
gamenye???
*reka pakaian
*teka teki lagu...
*aliran staw
*teka rasa..
* belon air...(this is the best part)

memang best sangat2 lah semalam...
sebab.....
akhirnye..................
................................
...............................
..............................
.................................
...................................
....................................
...................................
.............................
...................................
.....................................
.................................
.................................
.................................
..............................
..................................
......................................
................................
..............................
aku yang..............
BASAH....
disimbah air....
x cukup dengan air dalam belon tu tapi...
dalam baldi pun diaorang simbah...
huhu....
sabo je lah...
kan..?
nak buat mcm mane x...
4 orang dari 6 orang penganjur kena time tu....
dua orng lagi x kena sebab diaorg berjaya larikan diri...
best lah sebab kite orng praktikum pertama yang buat macam ni...
ramai je budak2 yang study kat bilik tutorial tu tengok kiteorg...
nk kata kiteorg budak kecik???
cakap lah...
yang penting ade memori tuk di ingat time belajar kat sini..
=p
credit to..:S1CP8...
sebab buat aku rase yang korang ni adelah family aku kat matrik ni...
sangat2 hargai korang...=)